Sommerjobb?

Neste åpningsdag er lørdag 30. mai 2020 | ÅPNINGSTIDER OG PRISER

På Barnas Gård Hunderfossen har vi to ulike type stillinger: utevakter og kiosk/butikkmedarbeidere.

Utevakter:

  • Inngangsvert – ta imot gjester og selge inngangsbilletter.
  • Kaninvakt i koseparken – hjelpe barn med å holde kaniner og marsvin
  • Terrengbilvakt – sørge for sikkerhet og opplæring av gjestene i skogsbilbanen
  • Foring og hestekjøring – krever erfaring innenfor landbruk/hestefag (aldersgrense 18 år)
  • Guide – er du blid og utadvendt, glad i å snakke i store forsamlinger, og har en lidenskap for dyr? Da er dette jobben for deg!

Er du glad i dyr og glad i å snakke med mennesker, da kan denne jobben være midt i blinken for deg. Oppgavene her går ut på å fôre dyrene, gjøre rent hos dem, selge inngangsbilletter til de besøkende, vise fram dyrene og ikke minst; fortelle om dem til gjestene. Det er en fordel å ha noe erfaring med ulike typer husdyr, men det er vel så viktig at du er serviceinnstilt og liker å snakke med barn.

Om kiosk/butikkmedarbeidere:

Er du serviceorientert og utadvendt, nøyaktig og liker å holde orden og kan du jobbe selvstendig, da kan du jobbe i et av de to utsalgene på Barnas Gård. Her stekes det vafler, traktes kaffe og selges varer fra de to små butikkene.

Du får ansvaret for å internbestille varer og fylle etter av dette, holde orden på kasse og oppgjør, og snakke med gjestene som er innom butikkene.

Vi ønsker ansatte som kan jobbe minimum 4 uker i løpet av sommeren, og som har bopel i området. (Vi har ikke fasiliteter for overnatting for langveisfarende.)


Send søknad på mail til barnasgard@hunderfossen.no 

Søknad må inneholde, CV med bilde, kort tekst om deg selv og hvilken stilling du ønsker. + hvilke uker du har mulighet til å jobbe.