Hva kan man oppleve på Barnas Gård på sommeren?

Kart Barnas Gaard Nyy

Hva kan man oppleve på Barnas Gård på sommeren?

Neste åpningsdag er lørdag 13. juni 2020 | ÅPNINGSTIDER OG PRISER

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen.

 Vi ligger idyllisk til, på en gammel husmannsplass med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. Et besøk på Barnas Gård er spennende nok i seg selv, men også perfekt å kombinere med et besøk til Hunderfossen Eventyrpark. Er man langveisfarende så er det kun et steinkast ned til Hundefossen hotell og Hunderfossen Camping.


IMG_0921.JPG#asset:1715


Dyrene på Barnas Gård

Her finner du over 150 dyr og fugler av mer enn 20 ulike slag. Hver vår vrimler det av nytt liv, med unger i nesten alle dyreflokkene på gården. Dyrene er vant med barn, og de aller fleste kan klappes og fôres (matposer kjøpes ved inngangen). På gårdstunet har vi norske husdyr som ponni,ku,sau,geit,gris,høner og kaniner. Mellom de typisk norske dyrene finnes det også litt mer eksotiske innslag som emu, esel, lama, jak, minigris og påfugler. I skogen kan man gå inn å klappe og mate både hjort og dåhjort som man ellers kun ser snurten av ute i naturen hvis man er heldig. 

Å få oppleve nærkontakten med dyrene er viktig for oss, og våre dyrepassere hjelper dere gjerne med å lære dyrene å kjenne.  


IMG_1422.JPG#asset:1596


Aktiviteter og servering 

For lekelystne barn så har vi en 150 meter lang skogsbilbane med 6 elektriske terrengbiler, en klatreløype, lekeplass, hopping i høyet, hinderbane og en tråtraktorbane.  

I våningshuset har vi en kiosk med is, nystekte vafler, rømmegrøt og selvsagt kaffe og brus. På nisselåven er det en fjøsnisseutstilling med iskiosk og butikk ved utgangen. 


DSC04806_Lo.jpg#asset:1648

Del opplevelsene

En dag på gården er like hyggelig for lille Kari på 5år, pappa Nils på 43år, som for bestfar Ola på 66år. Den avslappede og hyggelige atmosfæren gjør at familier kan dele opplevelsene, og skape gode minner sammen.

DSC09154.jpg#asset:1740


Beliggenhet

Barnas gård ligger rett ved Hunderfossen Eventyrpark, Hunderfossen Camping og Hunderfossen Hotell & Resort. Det er kun 15 min. til Lillehammer sentrum, og både buss og tog stopper hos oss om sommeren. 

Inngangsbilletten for 2019 koster 150kr, og kan kjøpet i billettluka ved inngangen. 


Se hvordan en dag på gården kan være gjennom familien Mølmens videoblogg fra deres besøk i 2018: