Bo og reise

Familierom

Bo og reise

Neste åpningsdag er | ÅPNINGSTIDER OG PRISER

Bo og reise

Bor du på et av våre anbefalte overnattingssteder, vil du som gjest få flere fordeler:
• Enkelt og greit - ett bestillings-, betalings- og hentested for både overnatting og inngangsbillettter
• Barneaktviteter på stedet (lekerom/lekeapparater/barneinnsjekk)
• Enkel tilgang til Hunderfossen Familiepark
• Ingen kø i billettluken - billett får du ved innsjekking
• Gode pakketilbud
• Bussforbindelse fra Lillehammer/Hafjell til Barnas Gård Hunderfossen flere ganger daglig, se rutetider HER
• Ta toget til Hunderfossen - Barnas Gård ligger kun 400 meter fra Hunderfossen Stasjon. For rutetider, se HER


OVERNATTINGSSTEDER

Hunderfossen Hotell & Resort

0261.jpg#asset:1246

Bare 200 meter fra inngangen til Barnas Gård Hunderfossen ligger Hunderfossen Hotell & Resort. I rolige og idylliske omgivelser! Hotellet er utført i tradisjonsrik byggestil med mange fasiliteter. Hotellet har en koselig familierestaurant og totalt 40 rom, hvorav endel familierom med plass til inntil 5 personer. I tillegg finnes det et stort utvalg av hytter / leiligheter utenfor hotellet. Hotellet har stor barnemeny, barneinnsjekk, barnekino og lekerom. Lekeplass og minigolf rett på utsiden samt utleie av svanebåter på hotellets innsjø.

Tlf: 61 27 40 00  E-post: hotell@hunderfossen.nowww.hunderfossenhotel.no 

LillehammerHotellSommer.jpg#asset:1320

Lillehammer Hotell

Lillehammer Hotel ligger kun 15 minutter fra Hunderfossen, og tilbyr nytt lekerom, ungdomsrom, innendørs og utendørs svømmebasseng. Hotellet er et av Norges største kurs- og konferansehoteller med over 300 gjesterom, 15 møterom og 36 dekar stor tomt. I ferietiden er vi et populært familiehotell.

Tlf: 61 28 60 00 E-post: post@lillehammerhotel.no    www.lillehammerhotel.no

MollaHotellSomm.jpg#asset:1321

Charmhotellet i sentrum: Mølla Hotel

Hotellet ligger midt i sentrum av Lillehammer, rett nedenfor Gågata. Mølla Hotell har 58 kornkammer, noen av rommene er med dør imellom og passer bra som familierom.  Alle våre rom er funksjonelle og har en lun atmosfære. I det gamle kvernhuset fra 1863 ligger vår restaurant Egon. Mølla Hotell ble vinner av Travellers’ Choice™ 2013!  Hotellet ligger 15 min. fra Hunderfossen Familiepark. 

Tlf. 61 05 70 80  E-post: post@mollahotell.nowww.mollahotell.no 

Meetingpoint Hafjell 

MeetingpointHafjell.jpg#asset:1322

Ved avkjøringen fra E6 til Hunderfossen Familiepark ligger Quality Hotel & Resort Hafjell. Et svært populært hotell for alle barn og foreldre! Hotellet er det eneste hotellet i Hunderfossen området med eget svømmebasseng og 350m2 stort innendørs HOPPELAND!

Egen barneinnsjekk med overraskelser og gratis is, Piccolo's Eventyrland, barneaktivitører, lekeområder både innen- og utendørs, barnekino og egen barnebuffet. Et opphold på Quality Hotel & Resort Hafjell er ikke bare et sted å bo, men en opplevelse i seg selv.

Tlf: 61 27 77 77  E-post: post@mphafjell.no    http://www.meetingpointhafjell...


Kvitfjell_hyttekos-2.jpg#asset:1323

Hytter for små og store: Hafjell Kvitfjell Booking

Bare 5 minutters kjøring fra Hunderfossen, 15 minutter til Lillehammer,  gangavstand til Lilleputthammer  og et sykkeltråkk til Hafjell's mange sykkeltraseer gjør at du bor midt i Eventyrriket. Her finner du aktiviteter og opplevelser eller en avslappende veranda om du ønsker det. Mange av hyttene og leilighetene har turterrenget rett utenfor døra, mens andre har en gressplen som innbyr til lek og moro, eller kanskje frister en lunsj og en kopp kaffe på Mosetertoppen's hyggelige serveringssted med utsikt over bygda og de syv blåner når du går av gondolen på toppen. Hafjell Booking har hytter og leiligheter med 4 til 25 senger, og du finner oss på Navet, rett syd og nedenfor Hafjell Alpinsenter.

Tlf: 61 24 90 00  E-post: booking@hafjell.nowww.hafjell.no